Únor 2009

Rodinka DGK IV. "LoVe"

28. února 2009 v 12:04 | admin GombiQ |  Fotky zo sousedství
Zase dalšie fotky zo simsu z tej istej rodinky ale trochu som ich pozmenil kvoli tomu bo som na inom účte bo ten minulý je volaký čudný asi je tam ete stále vírus tak tu je obnovená rodinka DeGáKá :)
Spravil somsi simku Adinu ale nieje to ona bo sa na nu nepdobá akurít tým pearsingom ale to tiež ona má iba na ustach a táto aj na nose :DLove picty
(c.č.)

Prázky x)...zároveň aj učenie x(

27. února 2009 v 13:25 | admin GombiiceQ |  My diary
Nj...Konečne sa nám začínajú prázdniny ale aj učenie...bo po prázdninách v sstredu máme monitor takže ete musím dohnat matiku z nej som popočítal fakt málo príkladov ale zato zo sloviny som na otázke 402 aôe aj to je málo...no čo ale hlavne že prázdniny iked prázniny plné driny ale aj zábavy...Noo tak spolužiačka najelšpia Kajda .) mi donesla playko takže idem si zahrať cracha bandicoota :DDD potom pozriem Čarodejky, a Cigánske srdce s Adinkou galupkou mojou drahou krásnou zlatou :DDDD už tým leziem každému na nervy ale dohodol som sa s niekym idem do modrého z neba .Dete musím urobit jednu magickú vec bo je nový mesiac noo potom ete na disco iked sa mi nece ale musím sa íst odreagvat hlavne ked som to už slúbil pár ludom x)...Kks dneska u nás zase snežilo ale poriadne cestado školy no bola hrozná preto ten avatááár :D Dneska nič nepridámm a možno aj celý týžden dovod je známy ale možno popripravuuem články takže idem si užívat prázdniny, majte sa bléééé :P

x osobné fotky x

25. února 2009 v 19:38 | admin Gombi!iceQ x) |  Adina Galupa
Našiel som pár osobnejších foto Adiny na hi5 alebo myspace? Už neviem a velmi sa mi páčia ikeď tam vyzerá inak a nemá pearsing...s mesnšiou mojou úpravou farieb,retušáciou atd.
PS: Túto foto mám ako tapetu a spolužiak sa ma ppýta...
"To je tvoja feajerka?" ja nato...
" Hwej, hej je :D" on nato
"A z kade je z Novák?" ja nato
"Nie, z rumunska" on nato
"Čože?"... doteraz tomu nepochopil :DDD

Podpor PuNkP!Ns v 2.kole

24. února 2009 v 7:00 | admin Gombi!iceQ |  Oznamy
V prvom rade sa vám chcem podakovať za hlasy ktoré som od vás získal a ktoré ma popsunuli vpred x) moc moc dakujem a postúpil som do druhého kola tak prosím o hlasy ! Tuuuu !
Som tam ako GombiQ č.6 dakujem x)

x Simple Plan x

23. února 2009 v 17:02 | admin Gombi!iceQ |  Skupiny
My kec: Síce nieje moja naoblúbenejšia ale má skvelé songy x)
Simple plan je päťčlenná kanadská pop punková skupina založená v Montreale. Skupina vydala tri štúdiové albumy: No Pads, No Helmets... Just Balls (2002), Still Not Getting Any... (2004) a Simple Plan... (2008); okrem toho vydala tri live albumy: Live in Japan (2002), Live in Anaheim (2004) a MTV Hard Rock Live (2005). Všetci členovia skupiny sú francúzskej národnosti, narodení v provincii Quebec.

[0.27] GrAfitS

22. února 2009 v 10:00 | admin Gomi!iceQ |  Obrázky


PoŠtáRkA

21. února 2009 v 15:01 | admin Gombiiiceq |  Zaujímavosti
Nho stalo sa mi toto ked som hral
U kamaráta Sims a on má ročné obdobia :
Mal som rodinu a ako ročné obdobie som mal Jar
Bolo ráno v simse a okolo išla poštárka išla nám dat poštu
Ale v tom začalo pršat a aj krupy padat
Poštárka si len chytila hlavu proti krupom a potom tam stála asi minútu
Mala štastie ani ju to nezabilo ked prestalo pršat a padat krupy tak išla dalej
Ale nedala mi poštu !!!
Ako nho super aspon som nemusel platit
Tento obrázokneni presne ten ale tak to nejako vypadalo
gomboosims

.: fotky zo seriálu :.

20. února 2009 v 14:06 | admin Gombi!iceQ |  Adina Galupa
Krásne fotky krásnej herečky Adiny:*
Fotky pochádzajú zo seriálu Cigánské srdce :D inekdy pridám dalšie...

.:c.č:.


iNfo o Adine

19. února 2009 v 16:39 | Gombi!iceQ |  Adina Galupa
Narodená:26. 08. 1986, Bukurešť (Rumunsko)
Znamenie: Panna
Výška: 166 cm
Váha: 53 kg
Zvieratá: fenka Mo, škrečok(nemá meno, skrátka škrečok:-))

-nemá priateľa, momentálne študuje herectvo, prostredné meno je rovnaké ako u Dany Hauer- Ioana
Filmografia
2008 - "Regina"
2007 - "Inima de tigan"
2006 - "Iubire ca in filme"
2006 - "Visuri otravite"
2006 - "A doua sansa"


x PoZri Sa DoLe x

18. února 2009 v 12:00 | admin GombiiiceQ |  Charmed
3.PríBeh
Pozri sa dole !

Pracovala som v kuchyni Domova mládeže v Banskej Štiavnici. Raz nám počas popoludňajšej zmeny prestala tiecť voda. Študenti však bez večere ostať nemohli, preto som sa spolu s ďalšími kolegyňami vybrala po vodu do susedného domu. Keďže v jeho suteréne bola tma, museli sme si svietiť sviečkami. Kráčala som s vedrom v ruke ako prvá. Dlhá chodba ústila do širokého výklenku. Tu som zastala, hľadajúc vodovodný kohútik. Nijaký som však nevidela. Zdvihla som pravú nohu a chcela vykročiť ďalej. Vtom mi ju niečo zadržalo a zároveň mi neznámy hlas vravel: "Pozri sa dole!"
Sklonila som hlavu a zbadala hlbokú otvorenú studňu. Nebyť toho varovného hlasu, ktovie, akoby sa všetko skončilo. V tom frmole, aký v kuchyni bez vody nastal, ma totiž kolegyne neupozornili, že voda, po ktorú do susedného domu ideme, netečie z vodovodu, ale sa naberá ručne z už spomenutej otvorenej studne.
Dalšia zaujimavá predtucha :)

Od [RoB€rTa]

17. února 2009 v 17:05 | Gombi!iceQ |  Oslavy
..: Tak tento obrázok som dostal od môjho SB [RoB€rTa] ...moc moc dakujem nádherný pict čo poviete?..:

Miluješ moj blog?...tak ho podpor :)

16. února 2009 v 17:06 | admin GombiQ |  Oznamy
Prvý-krát som s týmto blogom v sútaži o naj blog!!!
A tak prosím tích ludí ktorým sa moj blog páči a radi sem chodievajú tak nech za mna hlasnúú Túúúúú!!
Vopred dakujem za hlasy :)

[0.26] LúKa

16. února 2009 v 12:00 | admin Gombiiiceq |  Obrázky
Téma:Lúka

FéééN

15. února 2009 v 10:20 | admin GombiiiceQ |  Zaujímavosti
Dosť odveci foto ale no tak v simse asa to stáva...keď niekto vonku zamrzne tak ho treba odmrazit fénom...ale netreba ho najskôr vziať do nútra? :D

Rodinka DGK III.

14. února 2009 v 10:00 | admin GoMB!i!Q |  Fotky zo sousedství
Dalšie fotky z popoludnia do večera...mojej oblúbenej rodiny

Piiiatok 13-násteho!! :(

13. února 2009 v 15:17 | Gombi!iceQ |  My diary
HaLLo! My Garlings ! :D
No čo dneska piatok trinásteho ejha to je dátum :D Ale nič také sa mi zatial nestalo akurát tak 3 z fyziky :( A Prersne o bud.týžden je zase pitaok 13.!! Ale neberem to nejak vážne...Práve som došiel z volakej očistovacej kúry na ktoré ma donútila sestra malo mi to vyčitit plet bo na čele sa mi v poslednej dobe vyhodilo zopár vyrášok a ptom jazvy takže tak :) Idem pozerat Charmed je pauza a potom Cigánske srdce už sa teším na FeFe :* Noo a hneď poptom sa pojdem obliect deme do strigi iked nemám volako náladu teraz sa zabávat som unudený takže no čo :( Dnes už nepribudne nič potom zajtra pridám niečo zo simsu...čo vy nato? .D Tak pá jdem

.:ZaSe CHARMED:.

12. února 2009 v 17:38 | admin GombíííceQ |  eXtra
Joooos! Niekedy predvčerom som si tak povedal že by nebolo odveci keby zase dávali Charmed keby aj do 1.série :D....a niekto ma vyslišal dojdem dzo školy a ked som začal pozerat telku tak na prime som odrazu zazrel Piper!!! Ja že "Oo" :D Presne práve 1.časť bola
Prima- 14.40 začínajú Charmed :)

[0.25] SkAtE

11. února 2009 v 14:40 | © GombíííceQ :* |  Obrázky
(c.č.)

x BúRkA x

10. února 2009 v 15:01 | admin Gombiiiceq |  Charmed
2.PríBeh
Búrka

Už od detstva ma fascinovala búrka. Považovala som ju za zaujímavý prírodný úkaz, nebála som sa jej. Až raz...
Jedného krásneho letného dňa roku 1960 som spolu s inými poľnohospodárskymi robotníčkami pracovala na poli patriacom štátnemu majetku. Zrazu sa obloha zatiahla a na zem spadli prvé dažďové kvapky. Pred blížiacou sa búrkou sme sa utekali skryť do neďalekej budovy. Kým ostatné ženy vbehli dnu, ja som sa rozhodla ostať vonku, pod odkvapom drevenej šopy, a odtiaľ búrku pozorovať. Po chvíli som však zistila, že táto búrka bude nezvyčajná. Oblohu totiž nekrižovali iba oslepujúce blesky sprevádzané dunivým hromobitím, ale sa z nej na zem rinul príval ľadovca, ktorý sme neskôr museli od skleníkov odhadzovať lopatami.
Stála som teda pod, odkvapom, vzdialená ani nie desať centimetrov od špicatého stĺpa vyčnievajúceho až nad strechu šopy. Vtom mi nejaký vnútorný hlas prikázal: "Nesmieš sa oprieť o ten stĺp, ani o stenu budovy!"
Odtiahla som sa teda kúsok dopredu a vtedy sa to stalo.
Do stĺpa udrel blesk a stĺp s ohlušujúcim rachotom spadol predo mňa. Blesk v ňom vypálil čiernu kľukatú ryhu. Akoby sa okolo neho obtočil veľký hrubý had. Úplne ohlušená (následky cítim dodnes) som viac nečakala a v tom silnom krupobití utekala do budovy za ženami. Trvalo mi dlhší čas, kým som vôbec dokázala povedať, čo sa stalo.
Od tohto zážitku sa búrky nesmierne bojím. Viem, že vtedy som sa narodila druhý raz.

x In La Striga x

9. února 2009 v 13:05 | admin Gombi!iQ |  Akcie
Po prejdení mojích rubrík (trochu som ich obnovil) nemám vôbec skoro doplnené články tak preto teda toto...tak fotka z LS...ešte by ma zaujímalo kto to tam vôbec fotil :D Ale aspon máme konečne nejakú spoločú fotku no zas iba polovica na tej fotke je :( ...kdyby někdo nevědel tak my sme v tom "kruhu"...v tom pásikavom hnusnom tričku Im...next- Karin, Nikol, Martin?, Radka, Ifka, Rado..No sranda bola :D a ešte aj bude...tanec s rukou nahor :D